היה מנוע?...

  • השכרת דירה לעמותה
    מיכאל | 19/02/2008 18:54

    יש לי דירה בבית משותף ,ואני מתכוון להשכירה, פנו אלי מעמותה המעוניינת להשכיר את הדירה ולשכן בה 4-5 דיירים, שאלתי האם הדירה תהיה מוגדרת כהוסטל ונעניתי שלא ושלמעשה הדירה תהיה מוגדרת כבית מוגן,האם מבחינה משפטית אני יכול להשכיר את הדירה? אם הדיירים יביעו התנגדות האם יש להם קייס משפטי. תודה *הערת מערכת: לקריאה נוספת אודות השכרת דירה

    • היה מנוע?...
      עו"ד משה כהן-זאדה | 20/02/2008 18:58

      שלום מיכאל. לא נוכל להשיב על שאלותיך בצורה ממצה מבלי לדעת עוד פרטים על צרכיה של העמותה. מכל מקום, השכרה לעמותה, גם אם אין לגביה מניעה משפטית, יכולה להיות בעייתית מאוד מהרבה היבטים: האם כל פעם יתחלפו הדיירים? עד כמה הדיירים (הלא נודעים) ישמרו על הדירה? מה הביטחון שהעמותה לא תעלם ביום בהיר ותותיר אותך עם דיירים (שככל הנראה לא נמנים עם האלפיון העליון) תקועים בביתך? מה המשמעות של "בית מוגן"? ועוד ועוד... ראה הוזהרת...

    • השכרת דירה - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 16/07/2008 11:26

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות השכרת דירה ראה: השכרת דירה