תיקון צו בית משותף

  • בניית חדר על גג בבית משותף
    מ.ק | 24/01/2008 11:36

    אנחנו 8 דיירים ב - 4 בניינים שגרים בקומה אחרונה ובשלבי אישורים בעירייה לבניית חדר על הגג , כל אחד. תמורת הבניה על השטח המשותף , התכנון הוא שאנו נשפץ בחיפוי חיצוני את הבניין, שאר הדיירים יעבירו את השטח המשותף בטאבו לזכותנו. אילו פעולות יש לעשות על מנת להפוך את זה לחוקי מבחינת מקרקעין? תודה

    • תיקון צו בית משותף
      עו"ד משה כהן-זאדה | 24/01/2008 14:26

      שלום רב, שאלתך נוגעת במגוון אספקטים ובסך הכל מדובר בתהליך משפטי שקצרה היריעה מלפרט במסגרת פורום זה. אני מציע להפנות את שאלתך דרך "פנייה דחופה" באתר זה.