ביטול מס המכירה

  • מס מכירה
    אריה | 17/01/2008 09:46

    שלום האם מס המכירה עדיין תקף? ידוע לי שקיימת החלטת ממשלה מאוגוסט לבטלו אבל ההחלטה לא הועברה כחוק במסגרת חוק ההסדרים איך נוהגים כעת בעניין זה? תודה מראש

    • ביטול מס המכירה
      עו"ד זהר ארד | 21/01/2008 22:12

      אריה שלום כרגע קיימות הנחיות של מנהל רשות המסים למשרדי מיסוי מקרקעין לתקופת הביניים עד לסיום הליכי החקיקה ופרסום החוק ברשומות. בהתאם להנחיות, החיוב במס המכירה בגין מכירות שנעשו החל מיום 1.8.07 יוקפא לבקשת הנישום עד להשלמת הליכי החקיקה. מי שבכל זאת ישלם את המס המלא ויהיה זכאי להחזר יקבל את הפרש המס במהלך אוטומטי ללא צורך בהגשת בקשה להחזר לאחר סיום הליך החקיקה והפרסום ברשומות.

      • תודה רבה  לת
        אריה קרייזל | 22/01/2008 07:54