מה, אין ערבויות?

  • שוכר שלא משלם ואינו ניתן להשגה
    עמוס | 27/12/2007 12:22

    שלום ! חמי ערך חוזה בעל פה עם שוכר לגבי מחסן שברשותו של חמי, הם קבעו שכר דירה ותנאים והחליטו ש1.1.08 יעברו לחוזה בכתב, יש לציין שהחוזה בע"פ נערך לפני 3 חודשים, נכון להיום השוכר חב שכירות של חודש וחצי ואינו מוכן לשלם, כמו כן אינו עונה לטלפון האם יש דרך להוציא לו צו פינוי?

    • מה, אין ערבויות?
      תמי | 28/12/2007 10:39

      סביר להניח שהחתמתם ערבים לחוזה. לא?

    • חוזה שכירות בע"פ
      עו"ד זהר ארד | 30/12/2007 15:12

      עמוס שלום חסרים פרטים עובדתיים רבים בשאלתך אך יש להניח שאם נעשה הסכם בע"פ אזי ישנם פרטים רבים מאוד שכלל לא סוכמו בין הצדדים (או שסוכמו וניתן להתכחש להם בבחינת "מילה כנגד מילה"). למשל, האם בכלל סוכם שתינתן זכות שכירות? אולי ניתנה רק רשות להשתמש במחסן ורשות כידוע ניתן לבטל? ניתן כמובן לעתור לבית משפט לצו פינוי אך נראה שיש למצות מספר בדיקות ופעולות לפני כן ועל כן ככל שהמחזיק ימשיך שלא לשלם, מוצע כי תפנו בהקדם לעו"ד שינחה וילווה אתכם בהליכים המשפטיים. בהצלחה.