עסקה שלא הושלמה ברישום

  • שאלה בבקשה - מס רכוש
    אלונה | 07/11/2007 20:08

    הוריי מכרו דירה לפני למעלה מ-10 שנים. כעת כאשר נתבקש אבי להמציא אישור ממס רכוש - התברר לו כי בבעלותו הדירה שנמכרה... 1.מה קרה בתהליך המכירה? 2.מה עליו לעשות? 3.האם יתכנו חובות על הדירה שנמכרה ומי שישא בנזק הם הוריי או שמא הקונה במצב "רגיש" יותר? 4.האם יתכן כי גם הבעלות נשארה ע"ש הוריי ? **אין להם את חוזה המכירה ואינם זוכרים מי העו"ד שטיפל בתהליך המכירה.

    • עסקה שלא הושלמה ברישום
      עו"ד זהר ארד | 08/11/2007 12:39

      מן הסתם הקונה נמצא במצב "רגיש" יותר שכן אני מניח ששילם להוריך את מלוא התמורה ולמעשה עסקת המכר לא הושלמה וזכות הבעלות לא נרשמה על שמו. מוצע כי תביאו את הדבר לידיעת הקונה ותפעלו ביחד לאתר את עורך הדין שטיפל בעסקה ואת חוזה המכר.