לא מובן

  • פלייר מוטעה
    אבשלום פנחס | 23/10/2007 22:11

    לפני כשנתיים ראיתי פרסומות - תוכנית בנייה לבתי מגורים. התוכנית הייתה מדהימה וויתרתי על בית יפה שרציתי לקנות באותה תקופה על מנת לקנות בית מגורים כפי שהוצג בתוכנית. אני מחכה כבר שנתיים בדירות שכורות. שילמתי חלק מהכסף כבר לפני שנתיים ואתמול הלכתי לראות את הבית אחרי שהתקשרו להודיע לי שהבנייה הסתיימה. התברר לי שהבית שונה לגמרי מהתוכנית. האם יש לי עילה לתביעה? נגרמה לי ולמשפחתי עוגמת נפש גדולה מאוד

    • לא מובן
      עו"ד זהר ארד | 24/10/2007 15:46

      לא ברור משאלתך האם השוני הוא בין התוכניות/פרסומות שהוצגו לך במשרד המכירות לפני הרכישה לבין המצב בפועל או בין התוכניות שצורפו להסכם המכר לבין המצב בפועל?

      • בין תוכנית הבנייה למצב בפועל  לת
        אבשלום | 24/10/2007 23:11

        • שינוי מהותי
          עו"ד זהר ארד | 25/10/2007 16:53

          אם קיים שוני מהותי בין תוכניות הדירה ו/או המפרט שצורפו להסכם המכר לבין מצב הדירה/בניה בפועל הרי שמדובר בהפרה יסודית ומהותית של ההסכם אשר מקנה לך בין היתר זכות לביטול ההסכם, תביעת פיצויים וכיו"ב. חשוב לבדוק את העניין לעומק וקבל חוו"ד משפטית לפני פניה בדרישות לקבלן.