מזונות - דיני משפחה

  • מזונות
    viva | 23/10/2008 12:04

    כיום אני פרודה מבעלי חודשיים יש לנו דיון בענייני משפחה כי פתחתי תיק מזונות חזרתי להורים ומאוד קשה לי כלכלית בעלי לא עוזר בכלום ורק מקשה הוא תבע אותי משמורת משותפת בטענה שאני חולת נפש אני סבלתי ממנו מאלימות מילולית קשה הוא הפסיק לעבוד לקח עו"ד ולמרות הכל נתתי לו את הילד פעמיים בשבוע שני שאלות לי : 1. בפעם האחרונה שהיה אצלי הוא איים שלא יחזיר לי את הילד ולא הביא לי כסף כמו שסוכם לאוכל לילד ואחרי שדיברתי עם עו"ד והזהרתי שאני אזמין משטרה הוא החזיר את הילד, עבר שבוע ואני אמרתי לו שעד המשפט הוא לא ירה את הילד כי הוא לא עוזר לי וכי אני מפחדת שהוא לא יחזיר את הילד - האם זה צעד נכון (הוא לא ראה את הילד שבוע) הילד קשור אליי מאוד וגם בחיי הנישואם הוא בקושי היה איתו ילד בן שנה 2.בעלי מחפש איפה לפגוע בי בכל צורה שהיא, אני מפחדת לצאת עם חברות שלא ימציא עליי דברים. האם אני יכולה לצאת למועדון אם חברות או שכדאי שלא עד שיסתיים כל המצב אנחנו נשואים שנתיים מעולם לא יצא איתי היה משפיל אותי מילולית מוריד לי את הביטחון , אשמח אם תעזרו לי ותענו לי על השאלות . תודה

    • מזונות - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 23/10/2008 17:23

      את נשמעת מאד מפוחדת ועובדת עצות. אז הינה קצת עזרה: 1. בוודאי שאת יכולה לצאת עם חברות 2. כדאי שתשקלי לבקש מזונות זמניים עד לדיון 3. כמו כן כדאי שתבקשי להסדיר את הסדרי הראיה ולא להשאיר את זה פתוח תקפידי להוביל ולא להיות מובלת אם את צריכה ליווי מקצועי אישי, תשקלי לפנות למסלול הייעוץ האישי באתר