מזונות קטין

  • רכב- מזונות
    viva | 22/10/2008 13:24

    אני בהליכי גירושים עקב נישואים כושלים המלווים באלימות מילולית קשה לאחר שבעלי זרק אותי להוריי כיום אני בבית הוריי עם תינוק בן שנה הוא לא נותן לי מזונות הוא נכה ביטוח לאומי 65% ועובד כשליח הוא לא מוכן לשלם לי מזונות אני בעלת רכב שנת 94 שמשמש עבורי לקחת את התינוק למעון ולעבודה מצבי הכלכלי לא טוב הוריי לא יכולים לעזור לי רציתי לדעת האם הידיעה שיש ברשותי רכב לא אקבל מזונות מביטוח לאומי במידה ולא ישלם אנא עזרו לי אני חוששת מאוד

    • מזונות קטין
      עו"ד מ. שיפמן | 22/10/2008 21:00

      שלום רב לתבוע את האב את יכולה בכל מקרה ובלי קשר לעובדה שיש לך או אין לך רכב. האם תהיי זכאאית למזונות מהביטוח הלאומי זה כבר ענין שיש לבדוק מול המוסד לביטוח לאומי, אך אני שב ואומר כי לתבוע בבימ"ש תוכלי בכל מקרה וביהמ"ש אף יפסוק מזונות (על אף הנכות) וכל השאלה איך תוכלי לגבות את מה שייפסק, כאשר אופציה נוספת (חוץ מהביטוח הלאומי) היא הוצאה לפועל. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר