הוצאות חריגות- דיני משפחה

  • הוצ' חריגות
    pep | 10/09/2008 22:52

    הגענו להסכם מזונות על סכום מסויים. האדון מסרב בעקשנות להוצ' חריגות כגון הוצ' שיניים, סל בי"ס וכו'. הוא טוען שהכל כלול בסך המזונות. טוען גם לאי יכולת כספית שניתנת להוכחה מכיון שאין רכוש על שמו. והוא עובד "שחור". איך החוק מתייחס לזה. ומה עלי לעשות?

    • הוצאות חריגות- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 10/09/2008 23:02

      שלום רב בדר"כ נקבע שיש להשתתף במחצית הוצאות חריגות. כלומר זה לא משהו שקבוע בחוק אבל זו בהחלט הפרקטיקה הנוהגת. אם נחתם הסכם או ניתן פס"ד וזה לא מופיע במפורש אזי יש לך בעיה ויש לשקול היטב את האפשרויות לפתור בעיה זו. אם טרם נחתם הסכם או ניתן פס"ד אזי יש להתעקש על כך שייכתב במפורש שעליו להשתתף במחצית הסכום. אם נחתם הסכם וזה מופיע ועדין לא משלם יש לפנות להוצאה לפועל. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר