יש דבר כזה וממש לא רצוי דבר כזה

  • הסכם גירושין
    מיכל | 03/09/2008 07:48

    בוקר טוב לכולם אני ובעלי החלטנו לערוך הסכם אנחנו רוצים לערוך טיוטה של הסכם גירושין ואיתו ללכת לעורך דין. (בעלי מסכים לכל התנאים שלי) דבר נוסף חשוב מאוד,שכשנעשה את ההסכם ונחתום עליו אנחנו לא רוצים לשלוח אותו לבית משפט אנחנו או יותר נכוןאני הייתי רוצה להקפיא אותו ושבעלי יחתום שזכותי לממש אותו בכל רגע נתון.קיים דבר כזה?

    • יש דבר כזה וממש לא רצוי דבר כזה
      שמעון | 03/09/2008 08:53

      הגעתם להסכם, יפה! מאד פשוט וללא צורך בעורך דין, גשו לבית המשפט לענייני משפחה, תפתחו תיק מסודר לצורך העניין, השופט יקרא לכם, תחתמו בפניו, קחו העתק ולכו לדרככם לשלום. לא נכון לשמור הסכם חתום בבית ללא פס"ד מבית משפט. מה הסיבות? בבוא העת עלול להיות מצב שאחד הצדדים יכחיש את קיומו, אולי יטען שהחתימה מזוייפת, אולי העריכה והכתיבה אינם נכונים, ההסכם יכול ללכת לאיבוד ומליון ואחד סיבות.

      • תגובה לשמעון
        מיכל | 03/09/2008 09:35

        למה לא לפנות לעורך דין?אולי יש סעיפים שלא סיכמנו ובהמשך יעלו? איך אני בונה טיוטה להסכם להגשה לבית המשפט? אשמח לעזרה.

        • אם כך, גשי לעו"ד, הכי טוב והכי בטוח!  לת
          שמעון | 03/09/2008 14:49

    • הסכם ממון- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 04/09/2008 00:05

      שלום רב אם הוא לא יאושר בביהמ"ד או ביה"ד אין לו כל תוקף וערכו כ"קליפת השום". בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר