סכסוך בין צדדי ג לבן הזוג- דיני משפחה

  • סכסוך בין בני זוג לשעבר
    עדי | 01/09/2008 14:23

    מדובר על בעל ואישה שהתגרשו, אך המשיכו לנהל עסקים בינהם. הם נתבעו ע"י אחד הספקים בבית משפטהשלום. האישה טוענת כי היא איננה קשורה לנושא , אלא בעלה לשעבר. האם האישה יכולה להוציא הודעת צד ג' לבעלה באותו בית משפט או שבגלל שמדובר בין בני הזוג לשעבר, יש סמכות לבית המשפט לענייני משפחה? תודה, עדי

    • סכסוך בין צדדי ג לבן הזוג- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 01/09/2008 17:49

      שלום רב ענייני הרכוש ביניכם צריכים להיסגר בביהמ"ש למשפחה. צד ג יכול לעיתים לבקש להצטרף להליך. אם הסכסוך הוא אזרחי ואת נתבעת יחד איתו זה ענין לבימ"ש אזרחי. הענין שווה בדיקה מעמיקה. תוכלי לפנות במסגרת יעוץ אישי באתר וישתדלו לסייע בידיך. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר