התייחסות...

  • מזונות ילדה
    מיכל בן שושן | 30/08/2008 13:52

    אני מקבלת רק 1200 ש"ח במקום 1800 ש"ח מזונות כפי שנקבע בהסכם גירושין .עברו כבר 9 שנים מאז שהתגרשתי.מה עלי לעשות כדי לתבוע את כל הכספים שלא שולמו לי ואין אוכל לקבל היום 1800 ש"ח במקום 1200 כפי שהגרוש החליט שהוא משלם?האם יש לזה השפעה שיש דירה בבעלותי והאם יש לזה השפעה שהגרוש עכשיו קנה דירה יחד עם אשתו?

    • התייחסות...
      אביהו | 30/08/2008 15:06

      גברתי, ממה שאת כותבת, את יושבת על מכרה זהב ופשוט לא פותחת את הדלת בכדי לקחת אותו! אם יש בידייך הסכם שקיבל תוקף של פס"ד או אחר שבעלך לשעבר חייב לשלם לך 1800 ש"ח והוא כ 9 שנים משלם לך 1200 ש"ח ובנוסף להכל יש לך את ההוכחות שלא קיבלת יותר מ 1200 לטענתך, את עם הרבה כסף שבסה"כ עליך לבקשו כדין. רצוי מאד שתקחי את כל החומר לעו"ד טוב שיבדוק את כל החומר ובמידת הצורך יפתח תיק הוצל"פ לגביית היתרה, שזה עם ריבית פיגורים צמודה, זה הרבה כסף היום. נצא מתוך הנחה שאת פסה"ד יש לך מ 30.06.99 ובמועד זה הוא היה צריך להוסיף לך 600 ש"ח ל 1200 ש"ח שקיבלת ולא נתן. על אותם 600 נותרים הוא חייב לך היום 1.043 ש"ח וכך לכל חודש למשך 9 שנים מאז. כמובן שהסכום יורד מהנ"ל, כי התשלום הראשון שהוא חייב לך מיוני 99 אינו תואם למה שהוא חייב לך ביוני 08 כדוגמה. אל תמהרי, תבדקי אצל כמה עו"ד או אנשים מנוסים, איך עושים, מתי. קחי בחשבון שהוא יכול לטעון על שיהוי מצידך, יכול גם לטעון שהעובדה שהסתדרת עם 1200 זה אומר שזה הספיק לך. את מצד שני צריכה אולי לבצע לו עיקולים וכל מיני מהלכים לשריון זכיותיך, לפני שהוא יודע על תיק ההוצל"פ. בהצלחה!

    • ראי תשובתי הקודמת  לת
      עו"ד מיקי חשמונאי | 31/08/2008 17:24