השפעת עזיבת הבית על הליך הגירושין - דיני משפחה

  • עזיבת הבית
    ifat | 20/08/2008 10:52

    שלום רב, אני מעונינת לעזוב את הבית ולהתחיל בהליכי גירושים, יש לי ילדה קטנה, אם אני עוזבת למגורים אצל הורי ולוקחת אותה איתי, בהסכמה עם בעלי, האם יכולה להיות לכך השפעה על הליכי הגירושים או האשמה בכך שאני זו שעזבתי ולקחתי אותה איתי?

    • השפעת עזיבת הבית על הליך הגירושין - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 20/08/2008 23:04

      יפעת שלום, לעזיבת הבית, בעיקר ע"י האשה, יכולה להיות השפעה גדולה על הליך הגירושין. מומלץ כי בטרם תעשי זאת תתייעצי עם עו"ד, כדי לשקול את כל ההיבטים הנובעים מהצעד שבכוונתך לעשות. תוכלי לפנות לאתר בפניה אישית, כדי לקבל סיוע בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת