תביעת מזונות - דיני משפחה

  • איך מגישים תביעה?????
    ז'אנה | 13/08/2008 15:40

    רציתי בבקשה לדעת למי עליי לפנות כדי להגיש בקשה למזונות (הילד שלי בן 3), אילו מסמכים עליי להמציא, אם אני צריכה עו"ד? כמ זמן לוקח ההליך ואיך בכלל הוא מתבצע?? אשמח לקבל תשובה. תודה.

    • תביעת מזונות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 13/08/2008 16:24

      ז'אנה שלום, תביעת מזונות יש להגיש לביהמ"ש לענייני משפחה בו התנהלו הליכים קודמים נגד האב (חלוקת רכוש, משמורת וכו') אם התנהלו, או לביהמ"ש לענייני משפחה הסמוך למקום מגורי הילד. לתביעה יש לצרף מסמכים להוכחת הנטען בה. אין חובה להיות מיוצגת, אולם בד"כ עדיף לפעול באמצעות עו"ד המתמחה בתחום דיני משפחה ומיומן בהגשת תביעות מסוג זה. בברכה, עו"ד מיקי חשמונאי