משמורת משותפת והתחשבות ברצון הילד

  • האם משמורת משותפת משפיעה על גובה המזונות
    רועי | 05/08/2008 21:58

    כיום אני רואה את ילדי הרבה יותר מהסדרי הראייה. אני שוקל לבקש משמורת משותפת/משמורת שלי. האם השופט מתחשב בכמות הימים שהילדים אצלי ? או שזה שולי ? באיזה גיל לוקחים את רצון הילדים כשיקול בקביעת המשמורת ?

    • משמורת משותפת והתחשבות ברצון הילד
      עו"ד מיקי שיפמן | 07/08/2008 00:09

      שלום רב במשמורת משותפת בדר"כ סכום המזונות הינו נמוך יותר. התחשבות ברצון הילד הינה בדר"כ החל בגילאי 10/12 והלאה, תלוי בשופט. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר