מינוי אפוטרופוס לסבתא- דיני משפחה

  • מינוי אפוטרופוס לסבתי
    דודי | 21/07/2008 19:45

    עלינו למנות אופטרופוס לסבתי שמצבה הולך ונהייה גרוע. אני מבין שעליי לפנות לבימ"ש לענייני משפחה. אם לדוגמא, אימי רוצה להיות האופטרופוסית(היא זו שמטפלת בענייניה בלבד) האם עלינו להביא עו"ד?, אילו מסמכים עלינו להביא? האם סבתי צריכה גם כן להגיע? האם זה עולה כסף ובכלל, במה צריכים להיות מצויידים?

    • מינוי אפוטרופוס לסבתא- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 21/07/2008 23:35

      שלום רב צריך חוו"ד רפואית, דו"ח של עו"ס, צילום ת"ז של הסבתא. הבקשה כרוכה באגרה של כ- 470 ש"ח לביהמ"ש. אין צורך שהסבתא תגיע בעצמה, הבקשה מוגשת כשהיא מלווה בתצהיר ע"י מי שמבקש להתמנות כאפוטרופוס. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר