אל תיפגעי

  • כנראה העו"ד הנגדי מבקש להתיש אותי
    גלית | 21/07/2008 17:53

    שלום רב לכם, הגשתי תביעה לחלוקת רכוש, השופט פסק גישור, לאחר מכן פסק לעשות הסכם ממון, בעלי לא רוצה הסכם ואת זה רציתי להביא לידיעת השופט בדיון הבא, אך העו"ד של בעלי כבר 3 פעמים רצופות דוחה את הדיון בנימוק שהוא חולה(הוא נכה) הדחייה האחרונה היא לאמצע השנה הבאה... ההליכים התחילו כבר לפני כשנה וחצי...מה עושים על עינוי הדין הזה? אין לי כבר כוח למשוך ככ הרבה זמן, בכל פעם הוא מודיע על דחייה בדקה התשעים... אני שוקלת עקב כך לעזוב את הבית עם כל הקושי, מה אתם אומרים. אני בדיכאון עקב המצב הזה ונמצאת במצב של ,לא לבלוע ולא להקיא... בתודה רבה מראש גלית

    • אל תיפגעי
      מוטי | 21/07/2008 23:28

      אבל אני מחפש עורך דין כזה כמו של בעלך. תוכלי בבקשה לשלוח לי את שמו?

      • התגובה שלך ****
        גלית | 22/07/2008 11:43

        שום בעייה לא נפתרת עי דחיות חוזרות, ולחיות במתח תקופה ארוכה זה לא כיף לשום צד, רק שבמדינה השוביניסטית שלנו לאישה נשואה אסור לצאת עם גבר אחר ולגבר נשוי כן מותר לצאת עם אישה אחרת, ולכן אתה חושב שזה כיף להיות במצב כזה...יש לנו מדינה נחשלת עם בתי משפט ללא הגיון ....

    • דחיות דיונים מרובות
      עו"ד מיקי שיפמן | 21/07/2008 23:58

      שלום רב אם דחיות הדיונים מרובות ופוגעות בך, אין סיבה להעתר בכל פעם לבקשתו (מי נתן את הסכמתו לכך? את מיוצגת?) צריך לשמור גם על האינטרסים שלך. חשוב שתהיי מיוצגת- אם את לא. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • דחיות מרובות ועקביות
        גלית | 22/07/2008 15:56

        תודה על התשובה, אני מיוצגת עי עו"ד והבנתי ממנו שאין מה לעשות כי העו"ד של בעלי פשוט ביטל את הדיון ולכן צריך לחכות למועד החדש הרחוק מאוד , בביטולים הקודמים בכל פעם נקבע מועד חדש של בערך עוד חודש וחצי אך עתה זה ממש מוגזם, שלי הגיש בקשה להקדמה אך טען שסביר להניח שבקשה זו לא תיענה, בברכה ובתודה מראש