דיני משפחה- מינוי אפוטרופוס להורים

  • יפוי כוח עושק הטעיה מרמה גנבה
    שלמה | 20/07/2008 18:56

    לצערי נוצר מצב שההורים מבחינה רפואית במצב לא טוב וחלק מהילדים החליטו לעצמם להשתלט על הרכוש בצורה של הטעיה והחתימו את ההורים על הדירות שלהם ועל חשבנות עשו הערה בטאבו לטובתם ובעצם הפכו להיות יורשים של ההורים כאשר ההורים עדיין בחיים דיברנו עם עורכי דין ואמרו לנו למהר לבית המשפט ולהכריז על ההורים כפסולי דין ולעשות אפוטרופוס וככה להציל מה שאפשר מבחינה של רכוש וכסף לנו ברורשמצב של פסול דין יהרוס את ההורים לגמרי ככה אולי נרויח רכוש אבל נשבור את ההורים מכל הבחינות מה ואיך לפעול על מנת להחזיר את הכספים והרכוש בלי לפגוע בהורים

    • דיני משפחה- מינוי אפוטרופוס להורים
      עו"ד מיקי שיפמן | 20/07/2008 19:52

      שלום רב בנסיבות המתוארותאם ההורים אינם כשירים מבחינה מנטאלית לחתום הרי שאני לא רואה ברירה אחרת שהרי אם הם כן כשירים אין לכאורה טענה כנגד ההעברת הכספים/דירות על שם האחים, ולכן אם הינכם סבורים שהם חתמו שלא מתוך שיקול דעת יש לבקש מינוי אפוטרופוס ולנסות להציל מה שאפשר. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר