בקשה למינוי אקטואר- דיני משפחה

  • בקשה מביהמ"ש למינוי אקטואר
    רוני | 18/07/2008 20:52

    אני גרוש כחודש , בבית משפט לעניניי משפחה קבוע דיון לעוד כ-9 חודשים. אני מעוניין שאקטואר יבצע את חלוקת הכספים כמה שיותר מהר אך גרושתי אינה מסכימה שניקח אקטואר שאני בחרתי ואני לא מעוניין שניקח אקטואר שהיא בחרה. אך היא לא מוכנה להגיש בקשה בהסכמת שני הצדדים למנות אקטואר. האם יש סיכוי שאם אגיש בקשה לביה"מש למנות אקטואר הוא ימנה זאת מיידית ולא יחכה לדיון ? האם הכי בטוח לא לקחת אקטואר שהיא המליצה עליו ? ( אין לי כבר אמון באף אחד, גם לא אנשים שאמורים להיות נייטרלים) בתודה מראש רוני

    • בקשה למינוי אקטואר- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 20/07/2008 20:24

      שלום רב כן, תוכל לפנות לביהמ"ש ולבקש כי הוא ימנה אקטואר ניטראלי, ובדר"כ התשלום יבוצע בחלקים שווים על ידיכם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר