כן וכן

  • האם בית אבות יכול להחתים על "המחאת זכות"?
    שלמה | 17/07/2008 17:26

    האם בית אבות יכול להחתים את הדייר שלו על התחייבות המאפשרת לבית האבות זכות לתבוע בשמו את ילדיו לתשלום עבור המגורים כאשר אין לו יכולת לשלם עבור המגורים ? האם הוא יכול לבצע את זה ללא אישור הילדים?

    • כן וכן  לת
      ש | 20/07/2008 16:47

    • תשלום לבית אבות
      אביתר | 09/05/2009 11:19

      אני חושב שיש לך בלבול - זה לא המחאת זכות כי אין קשר משפטי ישיר בין בית האבות לילדים של הקשיש - כך שנראה לי שזה לא מה שבית האבות החתים