סמכות מקומית בבימ"ש למשפחה- דיני משפחה

  • פירוק שיתוף
    סיגל ראובני | 12/07/2008 21:26

    האם הגיוני שתביעת המזונות נפתחה בבית משפט באזור אחד על-ידי, והפרוד שלי הגיע בקשה לפירוק שיתוף בבית משפט באזור אחר? האם זה יכול להיות וזה מקובל? ובמידה וכן, כיצד מתנהלים הדברים , מזונות בבית משפט אחד ופירוק שיתוף בבית משפט אחר?

    • סמכות מקומית בבימ"ש למשפחה- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 13/07/2008 22:36

      שלום רב, ישנם כללים לגבי הגשת תביעה. כעיקרון הולכים לפי מקום המגורים האחרון או היכן שנמצאים הילדים. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר