סוגית הכריכה בביה"ד

  • תביעה לשלום בית
    יוני | 09/07/2008 18:47

    אישה שחיה עם בעלה השהחליט לחזור בתשובה תובעת לשלום בית ומדור ספציפי וכורכת בכך את מזונותיה, רכוש ומשמורת הילדים-ביה"ד רבני. הבעל מנגד תובע לפירוק שיתוף בביהמ"ש לענייני משפחה. האם האישה יכולה לכרוך זאת?והאם התיבעה של הבעל תקפה בהצתחשב בעודבה שהאישה הגישה תביעת רכוש בביה"ד רבני ע"י כריכה?

    • סוגית הכריכה בביה"ד
      עו"ד מיקי שיפמן | 10/07/2008 14:15

      שלום רב ניתן לכרוך את אשר צוין בשאלתך. ביהמ"ש או ביה"ד יצטרכו לפני נסיבות הענין להכריע בסוגית הסמכות ולפי זה למעשה ייקבע מי הערכאה שתדון ובאיזה ענין. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • האין כריכה נעשית אך ורק בתיבעת גירושין?  לת
        ללא שם | 12/07/2008 21:39