תביעת מזונות מישראלי שחי בחו"ל- דיני משפחה

  • תביעת מזונות לישראלים ששוהים בחו"ל
    רות | 03/07/2008 10:00

    שלום שלום אני רוצה לתבוע גט/מזונות מבעלי שעזב לחו"ל (ארה"ב) ונשוי נישואים אזרחים לאשה אחרת בזמן שהוא עדיין נשוי לי ולא התגרשנו (יש לנו ילדים ויש לי מסמך מהרבנות שמעיד שאנו נשואים) למיטב ידיעתי הוא זייף מסמכים בחו"ל והצהיר שהוא גרוש ויש בידי את תעודת הנישאוים שלו השניים, אם אני נוסעת בתור תיירת אני יכולה לתבוע אותו במדינה זרה ולפתוח בהליכים שם מה הפרוצדורה ואיך ניתן לעשות זאת? האם יש דרך לעקוף ולתבוע אותו מפה לפי החוקים בארה"ב? מה עושים במקרה הנ"ל שאני תושבת הארץ והוא חי שם ומתנער מהכל ממני ומהילדים. (יש בידי את כתובת מגוריו) תודה

    • תביעת מזונות מישראלי שחי בחו"ל- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 03/07/2008 18:05

      רות שלום יש להגיש תביעה נגדו בארץ וניתן לבקש המצאה אל מחוץ לגבולות המדינה. ישנם פרטים נוספים שכדאי וחשוב לבדוק אותם. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר