דיני משפחה- צו למניעת הטרדה מאיימת

  • צו מניעה
    דני | 25/06/2008 21:53

    קרוב משפחתי נוהג לצעוק ולקלל בביתי ניסיתי להוציא כנגדו צו להרחקת הטרדה מאיימת והפסדתי במשפט האם אני יכול לנסות ולהגיש בקשה לצו מניעה באותו נושא?

    • דיני משפחה- צו למניעת הטרדה מאיימת
      עו"ד מיקי שיפמן | 27/06/2008 00:28

      דני שלום ניתן להגיש תביעה שכזו במידה והינך חש מאוים ו/או מוטרד והנסיבות שבגינן דחה ביהמ"ש השתנו, מאחר ואם הנסיבות לא השתנו הרי שביהמ"ש, מן הסתם, לא יתן את הצו המבוקש. מעבר לכך, ניתן להגיש תלונה במשטרה על הטרדות/איומים וכיו"ב. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר