אי תשלום מזונות- דיני משפחה

  • אי תשלום מזונות
    גילה גיל | 25/06/2008 09:28

    אבי בתי החליט באופן שרירותי לא לשלם את תשלום המזונות כי "לא מתאים לו ולא בא לו", מה עלי לעשות ? דרך אגב, לא חל שום שינוי במצבו הכלכלי, נהפוך הוא יש לו מספר עבודות בהן הוא מרוויח "שחור". האם לפנות להוצאה לפועל, ואם כן מהי הפרוצדורה. אודה על תשובתכם.

    • אי תשלום מזונות- דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 27/06/2008 00:01

      גילה שלום יש לפנות להוצאה לפועל, לפתוח תיק ולגבות את החוב שלא שולם על ידו. בלשכת הוצל"פ יושבים פקידים מנוסים שיסייעו לך בפתיחחת התיק. תצטרכי לצרף פס"ד מקורי וכן אישור מהביטוח הלאומי שלא גבית דרכם מזונות. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • תודה על התשובה
        גילה גיל | 28/06/2008 14:58

        תודה על התשובה