כפיית גט- הליכי שנמשכים 15 שנה - דיני משפחה

  • גירושין
    שרה | 22/06/2008 22:14

    שלום, הגבר רוצה להתגרש והאישה מוכנה בתנאי שהיא תקבל את הכל הענין נמשך כבר 15 שנה, האם קיים דבר כזה אי אפשר להכריח את האישה לתת גט לפי חוקי המדינה חצי חצי? הענין לא מובן לי זה לא יכול להיות. אבקש תשובה או הדרכה תודה.

    • כפיית גט- הליכי שנמשכים 15 שנה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי שיפמן | 22/06/2008 22:34

      שרה שלום ישנם מצבים שבהם יכפה ביה"ד גט. איני יודע מה הסיטואציה במקרה שלכם ומדוע זה נמשך 15 שנה. החלוקה אמורה להיות, בדרך כלל, שווה, אך ייתכנו מקרים שיינתנו לצד אחד זכויות ביתר, אך כל מקרה לגופו וחשוב שהענין ייבדק. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר