דיני משפחה- פק"ס

  • הזנחת קטינים
    דקלה | 14/05/2008 17:32

    שלום הגרוש שלי מותיר את ילדנו בני 4 ו -3 לבדם בבית לפרק זמן שהוא לא ברור כול כך. הילדים לא מסוגלים להעיד על פרק הזמן. רק על כך שאבא משאיר אותם לבד בבית. פעמיים מתוך שלושת הפעמים הם קמו בשבת בבוקר והוא לא היה בבית (מן הסתם הלך להתפלל שחרית) הסדרי הקשר נעשיים ע"י פקיד הסעד לעייני סדרי דין שבאזורנו . פניתי אליה כבר שלוש פעמים. על כול פעם שהילדים ספרו כי היו לבד והודעתי לה על כך. ובנוסף הגשתי שתי תלונות במשטרה . נכון להיום פקידת הסעד לסידרי דין. רק דיברה עם הגרוש שלי. ולא נלקחו שום צעדים משמעותיים על מנת להגיע למצב שבו הגרוש לא יפקיר את הילדים לבד. מצד אחד אם אתן את הילדים לגרוש שלי הוא שוב עלול להשאירם לבד. מצד שני אם לא אתן לו את הילדים הוא עלול להגיש נגדי תלונה במשטרה . מה עושים במצב כזה????? אני כולי חרדות .... דקלה

    • דיני משפחה- פק"ס
      עו"ד מיקי שיפמן | 14/05/2008 22:24

      שלום רב, פקידת הסעד אמורה לטפל בעניין זה ובמידה ולא תשקלי פניה בבקשה מתאימה לביהמ"ש. כדאי להיוועץ בעו"ד. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר