חתימה על הסכם גירושין לאחר בחינת המקרה בראי דיני משפחה

  • מזונות+מדור דחוף מחר חתימה..
    רינת | 02/04/2008 12:00

    שלום לך פנינו למגשרת עו"ד לצורך ניסוח הסכם גרושין. המגשרת רשמה מזונות בסך 1200 שח שעל פי הידוע לי הם המינימליים. בעלי משתכר כ8000 שח נטו יש לנו 2 קטינים וחייל עליו רשמה 400 שח. האם זה הגיוני?נראה לי שקשה מאוד לגדל ילדים בסכומים כאלה. מה דעתך? לא ברור לי על פי איזה קו היא פעלה. עדיין לא חתמנו רציתי להתייעץ לפני שאני פותחת את הנושא. אגב נרשם גם שאנני מוותרת על מדור מאחר ואני אתגורר בבית עוד מס' שנים עד שהקטן יגיע לגיל 18 ואז נמכור. את יתרת המשכנתא נשלם חצי בחצי. האם מדור מתייחס רק לבית? מה עם ההוצאות הנלוות כמו חשמל ארנונה מיים הן מדור או מזונות לא ברור לי העניין הזה. תודה מראש

    • חתימה על הסכם גירושין לאחר בחינת המקרה בראי דיני משפחה
      עו"ד ליאת עצמון | 05/04/2008 23:35

      רינת שלום, פנייתך נענתה במסגרת פנייה דחופה שהיפנית לפורום דיני משפחה. כולי תקווה כי בקרוב תגיעי להסכם אשר תהיי שלמה עם תנאיו לאחר קבלת חוו"ד מקצועית וספציפית בנושא. בכבוד רב, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או חוות דעת משפטית ואיננו מהווה תחליף לקבלת ייעוץ משפטי אישי. הסתמכות ו/או השימוש במידע באחריות המשתמש/ת בלבד!