שכ"ט עו"ד

  • המשך..
    מננה | 01/04/2008 10:08

    כמה גובה עורך דין לעינייני משפחה בערך?אני מוגבלת מבחינה כלכלית. מעוניינת בגירושים ומזונות.

    • שכ"ט עו"ד
      עו"ד ליאת עצמון | 01/04/2008 11:55

      לצערי לא אוכל לענות על שאלתך במסגרת הפורום. כל מקרה נבחן ומתומחר באופן אישי. בכבוד רב ובברכה, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת האמור לעיל אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או חוות דעת משפטית ואיננו מהווה תחליף לקבלת ייעוץ משפטי אישי. הסתמכות ו/או השימוש במידע באחריות המשתמש/ת בלבד!