תביעת רכוש ומשמורת בדיני משפחה

  • פינוי אישה מהבית
    סמי | 23/03/2008 18:08

    שלום: ביני לבין אשתי מתנהל הליך גירושים, בעוד שבועיים יש ישיבה בעניין משמורת הילדים, הסיכויים מאוד גבוהים שאני אזכה במשמורת. מאז שהתגלע הסכסוך בינינו,עזבתי את הבית(הוא שייך לי), נשארה שם אשתי והילדים. לא הגשתי בקשה לפירוק שיתוף, השאלה שלי, אם אני אזכה במשמורת הילדים, מה עליי לעשות בעניין פינוי האישה מהבית, אגב יש לי עו"ד והוא לט נותן לי תשובה והסבר טוב

    • תביעת רכוש ומשמורת בדיני משפחה
      עו"ד ליאת עצמון | 24/03/2008 14:23

      סמי שלום, נושא הבעלות בדירה ופינוי הדירה קשור לנושא הרכוש ונושא משמורת הילדים איננו קשור אליו. כלומר, גם אם תזכה במשמורת הילדים והילדים יהיו במשמורתך, לא ניתן יהיה לסלק את אשתך מהבית מכיוון שככל הנראה יש לה זכויות קנייניות בבית. נראה ככדאי שתמתין לקבלת ההחלטה בעניין המשמורת ומיד לאחר מכן, תקבל החלטה ביחד עם עורך דינך בנוגע להמשך הטיפול בתיק בכלל ובנושא הרכוש בפרט ובנקיטת אמצעים בנוגע להבטחת זכויותיך בדירה. כל טוב ובהצלחה, בכבוד רב ובברכה, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת האמור לעיל אינו בא במקום ייעוץ משפטי אישי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש/ת בלבד!