הורשת נכסים בצוואה

  • צוואה
    שיר | 07/03/2008 19:46

    היי, האם כאשר אני רושמת צוואה האם עליי לפרט את הנכס,גוש חלקה? ומספרי חשבון של הבנקים? או שמספיק לרשום נכסים ניידים,ומנכסים דלא ניידים. בתודה מראש

    • הורשת נכסים בצוואה
      עו"ד ליאת עצמון | 09/03/2008 14:00

      שיר שלום, בצוואה אין חובה לפרט נכס ספציפי. בכל מקרה במידה והנך מעוניינת לציין נכס ספציפי, אין בכך כל פסול אך מומלץ לציין בסייפת הסעיף "ו/או כל נכס אחר שיהיה בבעלותי ...... ". בכבוד רב ובברכה לחיים טובים וארוכים, ליאת עצמון, עו"ד ומגשרת האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי אישי ולא מהווה לו תחליף. ההסתמכות על המידע באחריות המשתמש/ת בלבד!