מזונות קטינים

  • גירושין
    א | 23/01/2008 14:39

    רציתי לדעת האם בעת גירושין מתחשבים בסכום הנפסק לתשלום בהכנסות האישה או שרק בילדים? אם התשלום יגרום לכך כי הבעל ישאר עם משכורת נמוכה לעומת האישה זה משנה את התמונה בעת ההסכם? ושאלה אחרונה האם הרכוש {דירה} וכל התכולה מתחלקים שווה אפילו אם רוב העול בתשלום במשך הנישואים היה על הבעל? ואיך מחלקים את הרכוש בדירה?

    • מזונות קטינים
      עו"ד אריאל דרור | 24/01/2008 09:12

      שלום, עת מתגרשים ויש ילדים. בפסיקת מזונות הילדים יכול ויתחשבו בהכנסת האישה. לגבי הרכוש, בעקרון הכל חצי חצי, ולא חשוב מי הרוויח יותר ומימן את המשכנתא. אריאל דרור, עו"ד דיני משפחה וירושה