שטח אדמה במתנה - הסכם ממון

  • שטח שניתן במתנה
    מימי | 23/01/2008 10:16

    אחי קיבל שטח לבניה במתנה מהוריי, הוא ואשתו מתכננים לבנות עליו בית אבל הוריי חוששים שאם יתגרשו בעתיד, הוא ישאר בלי כלום. הם רוצים להבטיח את זה שבמידה ויתגרשו, השטח יחזור אליו. איך אפשר לעשות את זה? הרי יהיו להם ילדים בהמשך...

    • שטח אדמה במתנה - הסכם ממון
      עו"ד צבי יוגב | 23/01/2008 22:34

      שלום מימי על בני הזוג לעשות הסכם ממון להבטחת השטח כל טוב עו"ד צבי יוגב