רכוש טרם נישואין

  • רכוש
    שרה | 30/12/2007 15:48

    יש לי שאלה ואשמח אם תוכלו לעזור: בנישואיי הראשונים אני ובעלי קנינו בית ולקחנו משכנתא כאשר התגרשנו בעלי החליט לרשום את החצי שלו בבית על שמי כך שהבית כרגע הוא בבעלותי המלאה.השכרתי את הבית וכרגע המשכנתא משולמת כל חודש מכספי השכירות . יש לציין שהמשכנתא עוד לא נגמרה. השאלה היא כזאת: האם בעלי השני ,שאליו אני נשואה כבר 16 שנה, יכול לדרוש חלק מהבית מנישואים קודמים? (לא נחתם ביננו הסכם ממון אך הבית בבעלותי לפני הנישואים השניים ועדיין תחת משכנתא, בנוסף אין לנו חשבון משותף בבנק, כל אחד לחוד)

    • רכוש טרם נישואין
      עו"ד צבי יוגב | 30/12/2007 23:15

      שלום שרה בהתאם לפרטים שנתת ולכך שאין בינך לבין בעלך השני הסכם ממון לא נראה כי לבעלך השני מגיעים זכויות בבית אשר נמצא בבעלותך טרם הכרותך אותו בהתאם לחוק יחסי ממון. עו"ד צביקה יוגב