יא אללה, אני במקומך הייתי עוזב את הבית.

  • פלילי לשים מצלמה נסתרת בבית שלי?
    איציק. | 12/12/2007 09:46

    אני גר בבית עם אבא שלי ואחי הקטין (אני לא קטין) אחי גונב לי כסף ועושה צרות, אני רוצה לתפוס אותו במצלמה נסתרת - במטבח,בחדר שלי, ובלובי בין החדרים. השאלה שלי האם זה חוקי לשים מצלמה נסתרת? האם זה קביל בבית משפט? אם זה לא חוקי האם זה עבירה פלילית? ואם אני מקבל אישור בעל פה מאבא שלי לשים את המצלמה זה יהיה חוקי וקביל בבית משפט? מותר לי להקליט את אבא שלי ליתר ביטחון? תודה. נ.ב אני לא חושב שאני יגיע ליבת משפט נגד אחי אבל קודם כל צריך להוכיח לאבא שלי שהוא עבריין ואני לא רוצה לעששות עבירות בשביל להוכיח לו (בעיקר לא עבירות פליליות)

    • יא אללה, אני במקומך הייתי עוזב את הבית.
      מור | 12/12/2007 16:45

      ממש נשמע כמו סרט הוליוודי טוב.

    • דיני משפחה
      עו"ד אריאל דרור | 13/12/2007 08:07

      שלום, באם השאלות שלך עניינן עניינים פלילים, רצוי כי תפנה למומחים בתחום,- פורום פלילי.