חול

  • ילד שגר בחו"ל
    דודי | 06/12/2007 08:01

    לפני 3 שנים נסעתי עם חברה לחו"ל, והחלטנו להשתקע במדינה במיאמי ולנסות לעשות כסף. בין לבין גם הבאנו ילד לעולם בלי שהתחתנו. היא לא רוצה לחזור בעוד אני כבר פה 5 חודשים. האם אני יכול לחייב אותה לפחות את הילד להביא לפה? כלומר, איך אני יכול לבקש לגדל אותו? תודה אם תוכלו לענות לי

    • חול
      עו"ד אריאל דרור | 06/12/2007 08:20

      שלום, אינני מכיר דרך להכריח ילד שנולד בארה"ב, זה מרכז חייו, וגר שם היום וכל חייו, לגור בישראל. אריאל דרור, עו"ד