nzubu, thav

  • שאלה בקשר לגרושין - אנא ענה לי אני לא מיוצגת
    דורית | 22/11/2007 10:46

    שלום עו"ד אריאל, האם תוכל לענות לי במסגרת כתב ההגנה כמה זמן אני יכולה למשוך את הפרוק , האם אפשר עד שהקטין יהיה בוגר כלומר בן 18 ? האם יש סיכוי לקבל צו למדור ספציפי אם אני מוכיחה את מקור ההון למדור הספציפי ?

    • nzubu, thav
      עו"ד אריאל דרור | 22/11/2007 10:54

      שלום, מדור ספציפי מקבלים גם אם מקור המימון של הבית הוא לא שלך. כאשר כבר יש מדור ספציפי, לרוב אין טעם להגיש תביעה לפרוק שיתוף. התשובה אינה תחליף ליועץ משפטי מקיף לפי הנסיבות אריאל דרור, עו"ד