דבר נוסף

  • החזר כספי על רמקולים פגומים מלכתחילה -תביעות קטנות
    אלק מרקוס | 27/10/2009 13:24

    שלום לכולם אני קניתי רמקולים בשווי 2100 ש"ח מחברת "****צונזר ע"י המערכת***" מחשבים. דגם LOGITECH Z-5500. רכשתי את הרמקולים האלו ב 2.06.09 כמתנה למישהו. חיכינו לבנאדם והוא פתח אותה רק באוגוסט ! לאחר הפתיחה והרכבה של המערכת התבררו הרמקולים פגומים ! הסאב משמיע קולות מוזרים ואי אפשר לשמוע מוזיקה ! צלצלתי לחנות המחשבים לצורך החלפת המוצר! משכו אותי כמסטיק מבנאדם לבנאדם ולא חזרו אליי אף פעם למרות שהתחייבו לחזור אליי ! כל פעם אני הייתי צריך להתקשר אליהם לבדוק מה קורה עם הנושא של ההחלפה ! בסופו של דבר אחרי 3 ימים התברר לי שאין את המוצר במלאי בחנות ולא אצל הספק שקוראים לו "מעתק" הם אמרו לי לחכות חודש שבתחילת ספטמבר הרמקולים אמורים להגיע מחו"ל. חיכיתי עד סוף ספטמבר צלצלתי ל"מעתק" והם אמרו לי תשמע אין לנו את הרמקולים תחכה עד סוף החודש יהיה לנו במלאי. אני כמובן התעצבנתי ואמרתי בסדר אני אחכה עכשיו הגיע סוף החודש אוקטובר אני מצלצל אליהם שואל האם רמקולים הגיעו הם אומרים לי לא ! שאני אחכה עוד חודש הם יגיעו בסוף נובמבר !!! שאלתי למה ? אמרתם לי לפני חודשיים זה יגיע כבר הבחור אמר לי שזה אמור לעבור את האישור של המכון התקנים עכשיו למה שהוא יצטרך לחכות לאישור של מכון התקנים אם בעבר הוא סיפק אותם כבר ? הוא לא היה אמור לקבל אישור גורף למוצר הזה ? אני ביקשתי לקבל החזר כספי מחברת המחשבים והם אמרו לי שהם מוכנים להביא לי סה"כ זיכוי כספי בתוך החנות שלהם אם אני ארצה אני יוכל לרכוש אצלהם מוצרים בשווי 2100 ש"ח אני לא מעוניין בזיכוי כספי בתוך החנות אלא החזר כספי מלא שאני יוכל לרכוש מוצר אחר בחנות מחשבים אחרת וכמובן ספק אחר ! כי ל "מעתק" אני לא מתכוון להתקרב שוב פעם !! מה אני יוכל לעשות עם זה ? בבקשה עזרה מכם

    • דבר נוסף
      אלק מרכוס | 27/10/2009 13:28

      יש לי עוגמת נפש ! לא נעים לי מהבנאדם שקניתי לו את הרמקולים ואני לא יודע כבר מה לעשות

      • מוצר פגום
        עו"ד אפי אהרונוב | 27/10/2009 23:43

        ערב טוב אלק, אתה רשאי לדרוש מהם החזר כספי מלא בגין המוצר הפגום ואף פיצוי על עוגמת הנפש. בשלב ראשון כדאי לפנות אליהם במכתב דרישה מעו"ד ואם זה לא יעבוד בדרך הזו - לשקול הגשת תביעה קטנה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות