תקלות במוצר

  • קניית מכשיר אייפוד לא תקין
    מעיין תמיר | 20/10/2009 15:08

    שלום, לפני 18 ימים קניתי מכשיר אייפוד. קניתי אותו בחנות ברמת אביב שהם היבואן המורשה של אפל. יום למחרת הקניה חזרתי איתו לחנות כי הייתה לא בעית סנכון. מחקו לי את כל המידע והחזירו לי אותו. אחרי פחות משבוע, שוב נתקע. חזרתי אליהם שוב פעם מחקו לי את הקבצים והחזירו לי אותו ריק. אחרי יומים שוב אותו סיפור. מחקו לי אותו. אחרי כמה ימים שמתי לב שלא ניתן לעטין אותו דרך החשמל רק דרך המחשב. לקחתי שוב לחנות. ניסו למחוק אותו ושוב נתקע. נאמר לי שאני צריכה להשאיר אותו לבדיקה מעמיקה ושזה יכול לקחת עד 7 ימי עבודה! יש לי את המכשיר 11 ימי עבודה!! 4 פעמיים חזרתי לחנות. זה מכשיר שעולה יותר מ2000 ש"ח. האם זאת הדרך שנוהגים למשהו עם מכשיר חדש לגמרה ששילם מיטב כספו עליו? האם משהו יכול לעזור לי בזה. אני לא מבינה במשפטים. אני לא בעד מלחמות אבל זה ממש הכעיס אותי. תודה מראשץ מעיין

    • תקלות במוצר
      עו"ד אפי אהרונוב | 21/10/2009 13:54

      ערב טוב מעיין, מומלץ לפנות אל החברה בכתב ולדרוש החלפת המוצר הפגום שנמכר לך וכן פיצוי על עוגמת הנפש והטרחה. באם לא תבואי על סיפוקך, ניתן להגיש תביעה קטנה נגד החברה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות