תביעה נגד שותפות

  • איך תובעים שותפות?
    שני | 19/10/2009 00:53

    בנסיוני לאתר את פרטי החברה שאני עומד לתבוע הבחנתי שהחברה היא בעצם עוסק מורשה שבשמו מצויין "ושות'"משמע - שותפות. האם אני צריך לאתר את חברי השותפות או האם עלי לתבוע את השותפות עצמה? (שוב תודה על זה שאתם קיימים)

    • תביעה נגד שותפות
      עו"ד אפי אהרונוב | 19/10/2009 23:56

      ערב טוב שני, שותפות היא תאגיד וניתן לתבוע אותה (ניתן לחילופין לתבוע את כל השותפים, יחד ולחוד, אך כאמור אין חובה לעשות זאת). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות