ביטול עסקת ברוכלות

  • ביטול הזמנת רהיטים לפני אספקתם
    מרק | 18/10/2009 18:24

    במהלך תערוכת רהיטים בגני התערוכה רכשתי פינת אוכל ו6 כיסאות לאחר שהגעתי לביתי היתברר לי כי הכיסאות אינם מתאימים לריהוט בדירתי וביקשתי לבטל את ההזמנה אך להפתעתי נאמר לי ע"י נציגי החנות כי איני יכול לבטל את ההזמנה ואף לא להזמין ריהוט אחר שאלתי היא האם זו עסקת רוכלות כהגדרתה ומה זכותי לבטל את העיסקה לפני קבלת המוצר בתודה מראש

    • ביטול עסקת ברוכלות
      עו"ד אפי אהרונוב | 19/10/2009 23:49

      ערב טוב מרק, עסקה שבוצעה במקום שאינו מקום העסק, לרבות דוכן בתערוכת רהיטים, היא עסקה ברוכלות והקונה רשאי לבטלה תוך 14 ימים ממועד ביצוע העסקה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות