מינוי מומחה ע"י ביהמ"ש

  • קנית מטבח בהום סנטר
    ברטה | 18/10/2009 15:43

    היזמנו מטבח בהום סנטר ב04/06 ביום ההתקנה נימצאו ליקויים רבים חריצים בגוף התלתות זכוכית קלפא לא צרובה במלואה מגירות פגומות בועות בארון מתחת לכיור ויותר מהכל ביקשנו צבע חום קיבלנו אדום סגלגל חא תאם את הארון כמו בתצוגה. במהלך 2006 נישלחות מיכתבים להנהלת הום סנטר לשרות הלקוחות ולנגריה אך אף אחד מהגורמים הנ"ל לא הגיב . לקחנו דלת אחת לדוגמא למנהל הום סנטר בילו ששם בוצעה ההזמנהמשראה את הגוון והחריצים החליט להפעיל את מנהל הנגריה לבקר בביתינו לאחר מס' רב של פניות הוחלט לקחת רק את הדלתות הפגומות ואותם יחליפו אך מנהל הנגריה החליט לקחת את כל הדלתות וזאת כדי להתאים את הצבע חששנו מאוד נישארנו ללא דלתות שבועיים ימים כשהיחזירו את הדלתות חלקם היה כהה כי ניסבעו פעמיים בצורה מאוד מרושלת בדפנות הדלתות כשפנינו אליהם נאמר כי הגוון ימזג במהלך הזמן. פנינו לשירות לקוחות היגיעו אלינו שוב לביקור מנהל הנגריה מנהל שרות לקוחות הום סנטר ויצרן הדלתות הם טענו שאהיינו צריכים להזמין מטבח מפלסטיק אך לבסוף הוחלט שיתקנו את כל הליקויים ויחליפו סט דלתות חדש ושוב כמובן שאהיינו צריכים כל הזמן להיתקשר לברר את היום המיוחל שבו יגיעו לביתנו לשם התקנה. ב18/11/07 היגיעו התלתות בשעה טובה והיתחילו לתקן את הליקויים כמו בועות מתחת לכיור ששם שמו יריעה מאלומיניום בטענה שאין אפשרות להחליף את הארון התחתון כשראיתי את הדלתות החדשות למרבית הפלא גיעו עם הגוון המיוחל בהזמנה רק שלא היתה אפשרות להתקין את הדלתות ביגלל צבע גוף הארון שלא תאם והיגיעו עם מס' ליקויים לכן המתקין נידרש ע"י לקחת את הדלתות אך נאמר שאני צריכה לידע את מנהל הנגריה כשדיברתי איתו ואמרתי שאני מחזירה את הדלתות הוא לא שאל למה אמר בסדר. עד עצם היום הזה אף גורם לא טרח לישאול מה קורה וגם לא מהום סנטר . היגשנו תביעה ע"י עורך לפשרה שגם הוא לא נענע מצידם.. היגשנו תביעה בבית דין לתביען קטנות לדיון הראשון לא הגיע נציג מהום סנטר . נישלח פסק דין להום סנטר שבו הם אמורים לשלם את מלא התביעה +הוצאות. נישלח עירעור מטעם הום סנטר שהם לא קיבלו את הזימון הראשון ולכן ניקבע דיון נוסף. בדיון הנוסף נאמר לנו שהתביעה היא כמעט שלוש שנים רק שנה בבית הדין לתביעות קטנות ששם הוא מינה עבורנו בודק למטבחים מוסמך כמובן בתשלום ע"י שתי הצדדים. אבקש את תגובתכם על אופן ההיתנהלות . תודה

    • מינוי מומחה ע"י ביהמ"ש
      עו"ד אפי אהרונוב | 18/10/2009 23:11

      ערב טוב ברטה, באם ביהמ"ש מינה מומחה לבדיקת העניין, יש להמתין לתוצאות הבדיקה ואין מקום לפעולות אחרות כלשהן בנקודת זמן זו. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות