גניבת שעון

  • שען שבר שעון יקר,לקח "ערובה" ולא רוצה להחזיר
    יוסי | 16/10/2009 03:46

    יש לי שעון יקר, נפל לו הכתר (החלק שמכוונים איתו). הלכתי לשען, כדי שיסדר לי- סה"כ הדבקה. אמתי לו מראש- "אני ישלם לך על ההדבקה, 10-15 שקל כמה שמגיע לך". תוך כדי נסיון, הוא שבר את הכתר. הוא התנער מאחריות ואמר לי שסה"כ הוא עשה לי טובה, ולא רצה כסף ובלה בלה בלה. אמרתי לו שאני לא מתכוון לוותר לו והוא מכיסו יזמין כזה כתר מקורי ויתקן. אחרי יומיים הוא מתקשר ואומר שתוקן. אני מגיע- והפתעה - הוא רוצה 200 שקל עבור הכל. אמרתי לו שאין לי בעיה לשלם 40-50 שקל על העבודה , אבל לא על עלות החלק- כי הוא שבר והוא יישא באחריות וב"נזק". אמרתי לו "טוב אז תחזיר חזרה את החלק השבור ותן לי חזרה את השעון"- הוא לא רצה. הויכוח הפך לטונים גבוהים וצעקות ואיומים. אז הוא לקח את השעון ואמר לי - "עכשיו תתפוצץ- אני לא מחזיר לך את השעון בחיים, ועכשיו אני רוצה גם 500 שקל!" הרמתי טון, צעקתי ועשיתי בלאגן וניסיתי לקחת את השעון- אך הוא נחביא אותו בתוך הדלפק. חבל שלא הכנסתי אותו לכיס מראש והייתי זורק לו 50 שקל והולך...... מה עושים? משטרה לא תטפל בזה בטוח... איומים? כוח ? (אני חייב את השעון חזרה ומהר). אשמח לתשובה מהירה.

    • גניבת שעון
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/10/2009 12:00

      יוסי שלום, בשום מצב אין לנקוט באלימות. יש לפנות בעניין למשטרה ו/או להגיש תביעה קטנה. שבת שלום, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות