ביטול עסקה

  • ביטול עיסקת אשראי
    הגר | 15/10/2009 18:43

    הזמנתי בחנות 2 מזרונים ולמחרת התברר לי ששילמתי פי 3 על מזרון. תוך פחות מ-24 שעות ניסיתי לבטל החיוב באשראי. מנהל החנות סירב וגם חברת האשראי טוענת שלא ניתן לבטל. על ההזמנה לא כתוב שלא ניתן לבטל. מה עושים? תודה

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 16/10/2009 11:58

      הגר שלום, באם מדיניות החזרת המוצרים של החנות מוצגת בחנות בשילוט בולט המוצב במקום בולט - ניתן לבטל את העסקה בתנאי מדיניות זו (ואם המדיניות היא שאין החזרת מוצרים - לא ניתן לבטל את העסקה). באם אין לחנות מדיניות החזרת מוצרים ו/או המדיניות לא מוצגת בשלט בולט - ניתן לדרוש לבטל את העסקה. שבת שלום, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות