דרישת חוב מאוחרת

  • בקשה לתשלום על תקופה רטרואקטיבית
    יפית | 04/10/2009 14:52

    חברת נטוויז'ן נזכרה להודיע לי באוקטובר 2009 כי לא גבו ממני עבור תקופה של 9/2008-4/2009 ולכן נצבר לי חוב של חצי שנה בסך 800 ש"ח. הבעיה לדבריהם נובעת מבעיית תקשורת שלהם עם חב' האשראי. לדברי נציג בחב' האשראי לא היתה כל בעיה שידועה להם. שאלתי: האם אני מחוייבת לשלם בנסיבות הללו? כלקוחה אני חושבת שאם היתה להם בעיה הם היו צריכים להודיע במיידית ולא אחרי חצי שנה -שנה. כמו כן הבוחטה הזאת 800 ש"ח שהם דורשים כחוב לא לעניין. כמו שאיני חייבת לשום בית עסק כך לא הייתי חייבת להם אגורה אם היו גובים את התשלום בזמן כפי שהיה צריך. לתגובה אודה.

    • דרישת חוב מאוחרת
      עו"ד אפי אהרונוב | 04/10/2009 22:37

      ערב טוב יפית, חובך לחברה עדיין קיים ועליך לשלם אותו. החברה אינה רשאית לדרוש ממך הפרשי הצמדה או רבית, כיון שמדובר ברשלנות שלה. באם יקשה עליך לשלם את החוב בפעם אחת ניתן לדרוש מהם שיחלקו לך אותו לתשלומים. מועדים לשמחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות