טענות בכתב הגנה

  • יפויי כוח בתביעות קטנות.
    אמיר | 30/09/2009 23:48

    1. הגשתי בקשה להכיר ביפויי כוח על רקע אי שליטתה של התובעת בשפה העברית. הנתבעת בטענות המקדמיות של הכתב הגנה טענה כי היפויי כוח לא אומת ונכתב כדין אף על פי שאת הוראות כתיבת הבקשה קיבלתי ממזכירות ביהמ"ש והשופט החליט שידון בעניין זה במהלך הדיון. שאלתי היא למה התכוונה הנתבעת בטענתם, איך אוכל למנוע מטענה זו להתקבל בביהמ"ש? 2. אחת הטענות בכתב התביעה הינה שהוצג מצג שווא לגביי העובדה שלא נאמר בזמן שיווק המוצר שהספות-נשוא המחלוקת-אינן עשויות מעור אמיתי בחלקים מסויימים של הספה, טענת ההגנה הינה שנאמר כי כל חלק שבא במגע עם הגוף עשוי מעור אמיתי-דבר שלא הובן כראוי מצד התובעת-האם ניתן לטעון משהו בנדון? תודה, אמיר.

    • טענות בכתב הגנה
      עו"ד אפי אהרונוב | 02/10/2009 14:52

      אמיר שלום, 1. האם ייפוי הכוח אומת ע"י עו"ד? 2. אולי כדאי לשלוח לחנות נציג מטעמך שיצטייד במכשיר הקלטה ויציג עצמו כקונה פוטנציאלי המתעניין בספה דומה. אם הקלטת תאמת את טענתכם כנגד המוכרים לפיה הם מציגים אותה כספה מעור היא תהווה מכה ניצחת בתביעה. בכל מקרה, יש לעשות זאת ללא דיחוי וראוי לדווח על רצונכם להציג קלטת בדיון אם וכאשר תהיה בידכם ותחליטו לעשות זאת. שבת שלום וחג שמח, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • יפויי כוח מאומת כדין...
        אמיר | 02/10/2009 19:25

        לא, יפויי הכוח לא אומת ע"י עו"ד-לא נאמר לי שכך צריך לעשות מטעם מזכירות ביהמ"ש. האם היפויי כוח ייפסל באופן מיידי?

        • ייפוי כוח
          עו"ד אפי אהרונוב | 03/10/2009 22:24

          שבוע טוב אמיר, יש לאמת את ייפוי הכוח. מועדים לשמחה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות