צירוף חוות דעת מומחה

  • סמכות מקומית + מומחה בתביעות קטנות
    שרון | 27/09/2009 09:49

    שלום, אני מעוניין להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות ורציתי לדעת 2 שאלות: 1. הפרת החוזה התקיימה בחולון, היכן עלי להגיש את התביעה? 2. באיזה שלב אני צריך לצרף את חוות דעת המומחה (עם כתב התביעה או מאוחר יותר?) תודה וגמר חתימה טובה

    • צירוף חוות דעת מומחה
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/09/2009 11:46

      שרון שלום, יש לצרף את חוות הדעת לתיק ביהמ"ש ולשלוח עותק לצד השני בטרם יתקיים דיון. רצוי לעשות להגיש אותה ביחד עם כתב התביעה. לגבי הסמכות המקומית, כדאי שתתאר בקצרה את עילת התביעה בכדי שאוכל להשיב לך תשובה מדוייקת. בברכת, גמר חתימה טובה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות

      • תודה והמשך - סמכות מקומית
        שרון | 29/09/2009 00:07

        תודה על התגובה ולשאלתך בקשר לסמכות המקומית: מדובר בנזקים שנגרמו לדירה בחולון, החוזה נחתם בחולון והופר בחולון. הנתבעים גרים בתל אביב. תודה מראש

        • סמכות מקומית
          עו"ד אפי אהרונוב | 29/09/2009 23:54

          ערב טוב שרון, ניתן להגיש את התביעה במקום מגוריו של הנתבע, כלומר, בביהמ"ש לתביעות קטנות בת"א. לחילופין, ניתן להגיש את התביעה במקום בו נגרם הנזק (היה ומדובר בעילה נזיקית) או במקום יצירת החוזה/הפרתו שהוא לצורך העניין כל בימ"ש המצוי במחוז מרכז אליו מסונפת העיר חולון, לרבות ביהמ"ש בראשל"צ, ביהמ"ש ברמלה וביהמ"ש ברחובות (והרחוקים יותר: כפר סבא, פתח תקוה ונתניה). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות