ביטול עסקה

  • ביטול הזמנה
    שרון | 27/09/2009 08:32

    שלום , אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אנסה! יש לי עסק פרטי , לקוח עשה ממני הזמנה ושילם מיקדמה והכל טוב ביום שהייתי צריך להגיע אליו איחרתי בחצי שעה בגלל פנצ'ר בגלגל בדרכי אליו הוא התקשר ואמר שאיננו מעוניין בעבודתי ורוצה את המקדמה יש לציין שניתקעתי עם הסחורה שהוא הזמין וזה עלה המון כסף כרגע הבחור רוצה את המקדמה שאלתי היא האם יש איזשהוא חוק שאומר על ביטול עסקה וכמה זמן לפני..? והאם אני אמור להחזיר לו את המקדמה אודה על תשובתכם המהירה! תודה וצום קל וגמר חתימה טובה!

    • ביטול עסקה
      עו"ד אפי אהרונוב | 27/09/2009 11:40

      שרון שלום, אני מבין מדבריך שלא הצגת בפני הרוכש את מדיניות החזרת המוצרים של העסק וחבל שכך. בהיעדר מדיניות החזרת מוצרים הצרכן יכול לדרוש לבטל את העסקה, ואולם, לטעמי ניתן לדרוש מקדמה מסוימת לאיים בתביעה על חוסר תום-לב. בכל מקרה, כדאי להתיעץ עם עו"ד בכדי למנוע סיטואציות כאלו בהמשך. בברכת גמר חתימה טובה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות