פרסומות טלפוניות

  • הטרדה שרות לקוחות
    עידן | 24/09/2009 15:47

    שלום, אני עובד בחברה ופעם פניתי לחברה סלולרית לקבל הצעת מחיר נגדית לחברה הסלולרית איתה אני עובד. לאחר שקבלתי הצעה טובה יותר מהחברה שאיתה אני עובד נשארתי ולא עברתי לחברה הסלולרית השניה. מאז, אחת לשבועיים אני מקבל טלפון בטענה שיש להם מבצעים חדשים ואם אני רוצה להצטרף. למרות כל תחנוני שיסירו אותי מהרשימות שלהם הם ממשיכים להתקשר. גם לאחר שדברתי עם מנהלת השרות לא עזר והם ממשיכים להתקשר. אני מתעד מתי הם התקשרו (לצערי לא כל פעם) ויש כבר 7 שיחות בחודשים האחרונים (והיו הרבה יותר רק לא רשמתי כי לא חשבתי שאני אגיע למצב הזה) האם יש מקום לתבוע על הטרדה, אם כן מה אני אמור לעשות ?

    • פרסומות טלפוניות
      עו"ד אפי אהרונוב | 26/09/2009 20:47

      שבוע טוב עידן, בשלב ראשון, יש לפנות אל החברה בכתב ולבקש הפסקת ההטרדה. בברכת גמר חתימה טובה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום צרכנות