תביעה קטנה

  • תביעה קטנה
    עופר | 13/09/2009 15:30

    הגשתי תביעה קטנה, כיצד ניתן לעקוב האם הוגש כתב הגנה והאם הנתבע קיבל את כתב התביעה? שאלה נוספת, מה עלי לעשות אם הוא לא קיבל את כתב התביעה?

    • תביעה קטנה
      שלי | 13/09/2009 17:52

      ניתן לבדוק באתר האינט של בתי המשפט. ניתן להתקשר למרכז מידע- 02-6593333 במידה ולא הגיש כתב הגנה תוך 15 יום מיום המסירה ניתן לבקש פס"ד בהעדר הגנה. לבקשה יש לצרף אישור משלוח דואר+אישור מסירה או מסירה אישית.